Formulari de comunicació de riscos o incompliments

L'Atlàntida

Aquest és el canal ètic de Fundació L'Atlàntida que inclou l'EMVIC (Escola de Música, Conservatori i Aules de música de la xarxa EMVIC) i el CAE (Centre d'Arts Escèniques d'Osona).

És gestionat pel despatx d'advocats Ribas, amb la finalitat de preservar la confidencialitat de les dades i l'anonimat de les comunicacions, en el cas que l'usuari ho sol·liciti.

Podeu obtenir més informació consultant la Política del Canal, a la qual podeu accedir a la part inferior d'aquest formulari.
Qualsevol altre tipus de comunicació que s’enviï a través del canal ètic no serà tramitada. La mateixa s’haurà d’enviar al canal corresponent per la seva gestió.

Dades voluntaries

Dades obligatòries

Les seves dades de contacte ens ajudaran a sol·licitar-li informació addicional, encara que no és obligatori que completi els camps.

Vostè pot escollir entre les següents opcions o bé deixar els camps en blanc:

  1. Utilitzar el seu nom real i autoritzar al fet que el comuniquem a l'empresa.
  2. Utilitzar el seu nom real i sol·licitar que no el comuniquem a l'empresa.
  3. Utilitzar un pseudònim i mantenir l'anonimat.
Per poder mantenir la reunió amb vostè cal que ens faciliti als camps anteriors un número de telèfon o correu electrònic per poder concertar la reunió. Si no ens faciliteu aquestes dades no podrem concertar la reunió.

Dades obligatòries

Si desitja incorporar informació addicional o conèixer l'estat d'una consulta o denúncia presentada, completi els següents camps i ens posarem en contacte amb vostè mitjançant les dades que ens va facilitar en la consulta o denúncia presentada o bé en les noves dades que ens faciliti:

Si desitja adjuntar una o més evidències d'incompliment, pot fer-ho fent clic en aquest botó i seleccionant un o més documents al mateix temps:

Si desitja adjuntar una o més evidències de la consulta, pot fer-ho fent clic en aquest botó i seleccionar un o varis documents al mateix temps:

Si desitja adjuntar una o més evidències, pot fer-ho fent clic en aquest botó i seleccionant un o més documents al mateix temps:

Seleccionar arxiu

Moltes gràcies per la seva col·laboració.